kutu kaplama


 Pembe olan kısımlar çarşaftan, kapaktaki gri kumaş tişörtten. Üstündeki kalpleri strafordan kesip artık kumaşlarla kaplamıştım, kutuya süs olarak kullanmış oldum :) Bitince de içine kumaşlarla kaplayarak yaptığım defterlerimi yerleştirdim :)

8 yorum:

zeynep

çok şıkk ve güzell :D

zeynep
Bu yorum yazar tarafından silindi.
1

Neden kendiniz yapmış gibi yayınlıyorsunuz burada hem de yazısına kadar kopyala yapıştır yapılmış, hiç hoş değil emeğe de saygısızlık .

1

İşte orijinali de burada ... Eminim ki bir kötü niyet yoktur sadece aldığınız kaynağı vermeye dikkat etmemişsinizdir.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243309639102390&set=a.217202191713135.35471.216622488437772&type=3&theater

deli_isi_pastalar

evet, yapılan hem emek hırsılığı hem de çok ayıp,gerekli mercilere şikayet etmeden uyarmak isterim ki kaynak belirterek resim yayınlayın.Umarım yazı en kısa zamanda değişir.

Unknown

demek bu kutuları sen yaptın haa!! bari üstündeki yazan ismi sil . bu tasarımları benim arkadaşım, 10marifet üyesi senaat yaptı. utanmıyor musun başkasının el emeğini çalıp ben yaptım demeye!!!

Unknown

Yalan atmayada utanmıyormusunuz? altınada şöle yaptım böle yaptım dıye yorum yazmıssınız milletin emegıne bıraz sygılı olun.. Hırsızsın.

Unknown

Hırsız Hanım bak Elin Portekizlisi bile paylasmıs ama altına "Fonte : Facebook Senaat" diye belirtmiş link ten bakabılırsın http://amocraft.blogspot.com.br/

Ayrıca farkettım ki resmı calmıssın tm da altındakı yazıyı bıle oldugu gıbı calmıssın kutu yapabiliyon mu pek çözemedim ama iyi ördek yapıyon :)

Yorum Gönder